Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk 

Fysioterapeut

Malene Månsson

Jeg er uddannet fysioterapeut fra 2008. Jeg er videreuddannet som UroGynObs fysioterapeut og det er min store passion at udbrede kendskabet til gynækolgisk fysioterapi og give min viden videre til en masse kvinder. En UroGynObs fysioterapeut beskæftiger sig med kvinder med problematikker indenfor det gynækologiske område.  Det er i underlivet eller bækkenområdet og kan omfatte graviditetsrelaterede bækkensmerter, inkontinens, underlivssmerter, efterfødselsproblematikker, nedsynkninger, arvæv efter kejsersnit og/eller operationer, bækkensmerter. forstoppelse, tømningsbesvær mv. En UroGynObs fysioterapeut tilbyder bækkenbundstræning, behandling af smerter og andre funktionsproblemer i underlivet eller bækkenområdet.

Jeg videreuddanner med løbende og tager kurser for at få den nyeste viden og holde mig opdateret indenfor mit speciale.


Jeg har over de seneste år videreuddannet mig indenfor baby og børneområdet. Jeg tilbyder babytjek, babybehandling og babytummel på klinikken. Det er fantastisk at kunne favne både mor og baby, og jeg tilbyder efterfødselstjek sammen med babytjekket, så både mor og baby kan få den bedste start på deres nye tilværelse.


Privat er jeg gift med Thomas (Osteopat) og har 3 drenge på 7, 10 g 12 år. 


Jeg er en del af Fysio Pro Roskilde og har et tæt samrabejde med klinikkens øvrige personale. Vi er 5 fysioterapueter og en zoneterapeut/massør/akupunktør.

www.fysio-pro.dk


Jeg er medlem af Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi (DUGOF) og samarbejder med Elin Solheim.

På deres hjemmeside kan du finde viden, vejledning og øvelser.

www.dugof.dk


Elin Solheim er kvinden og moren, der udviklede SOLHEIM i 2013, og som siden hen har stået for den videre udvikling og drift. Elin Solheim er fysioterapeut, iværksætter, forfatter og underviser. Hun har over 20 års erfaring som fysioterapeut og underviser i bevægelse, bl.a. dans og yoga.
I årene 2007-2011 fik hun med sin mand Nikolaj 3 piger, som blev født lige i rap efter hinanden. Det blev grundlaget for en omfattende søgen efter og udvikling af mere viden om træning af kvindekroppen. Denne nysgerrighed og vilje driver SOLHEIMs udvikling hver dag. Og det gør, at Elin også underviser andre professionelle.

www.elinsolheim.dk


Derudover samrabejder jeg med læger og gynækologer i nærområdet.